blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Què fer gratis a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Una ciutat com Barcelona, té una oferta il·limitada d’oci i cultura, hi ha moltíssims llocs interessants per visitar i gaudir, però sovint és necessari comptar amb una bona quantitat d’euros per gastar. No obstant això, si busquem detingudament, podrem trobar moments en els quals molts d’aquests llocs se’ns ofereixen d’una forma gratuïta. A ShBarcelona hem fet aquesta tasca per a tu, i per aquestes dates et deixem 5 ideies de coses per fer gratis a Barcelona.

Article relacionat: Museus gratuits a Barcelona

Bateria antiaèria del Parc de la Rovira

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: slunce2 via VisualHunt

Els Búnkers de Carmel són un dels millors miradors que hi ha a Barcelona. Gaudeix d’una de les millors vistes de la ciutat en 360°. Al cim del Turó de la Rovira es troben les ruïnes de la bateria antiaèria que defensava la ciutat, convertida en espai museístic a l’aire lliure en 2011, i un lloc ideal per a relaxar-se visualitzant des d’ adalt les maravelles que amaga Barcelona.

Parc Laberint d’Horta

El Laberint d’ Horta es tracta d’ un jardí neoclàssic del segle XVIII i jardí romàntic del segle XIX, situat en una antiga finca de la família Desvalls. Compta amb un preciós laberint, i ho pots visitar gratis els dimecres i els diumenges. Té un aforament màxim de 750 persones al mateix temps, així és que potser cal esperar una mica. És un lloc increíble per a fer fotografíes i gaudir d’ un dels parcs més bonics de Barcelona.

Museu Nacional d’Art Contemporani

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via VisualHunt

Un dels museus més interessants per a visitar a Barcelona és el Museu Nacional d’ Art Contemprani, també conegut com a MACBA, un museu diferent que no deixa indiferent a ningú. Recorre el renaixement, el barroc i el modernisme. Hi veuràs la col·lecció més gran d’art medieval de tot l’estat. Ho podràs visitar de manera gratuita tots els dissabtes a partir de les 15 hores. A més és una de les zones de Barcelona on es concentren més patinadors de skate a la ciutat, una activitat molt entretinguda de veure.

Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Amb motiu de les celebracions dels 20 anys del Centre, els primers diumenges de cada mes fan jornada de portes obertes del seu Mirador, situat en la 5a planta. Ofereix una finestra sobre la ciutat: el mar, el gòtic, Montjuïc, el Tibidabo i Collserola. Primer diumenge de cada mes, d’11 a 22 hores. El Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona és una alternativa gratuita molt interessant per a passar el temps a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Anar de picnic a Barcelona

Font Màgica de Montjuïc

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: NykO18 via VisualHunt

Montjüic és una de les muntanyes barcelonines més màgiques, compta amb l’ aclamada Font Màgica, que és visitada cada any per milers de persones. Entre les 19 i les 21 hores, tots els divendres i dissabtes es realitza l’ espectacle gratuït de llum i música que no et pots perdre. Des del 30 d’abril s’amplia als dijous i diumenges i fins a les 23 hores.

Com pots veure, hi ha força llocs per triar. Per quin et decideixes? O ets capaç de fer una marató i anar a tots?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari