Estàs visitant Barcelona i vols fer un refrigeri sense haver de seure a dinar en un restaurant? Has vingut a passar una temporada a la ciutat i has de menjar alguna vegada fora de casa però no disposes de gaire temps? Et ve de gust, simplement, gaudir dels productes més frescos típics de la cuina mediterrània? No caiguis en la temptació de la fast food, i segueix les recomanacions de ShBarcelona per trobar els millors entrepans de Barcelona.
Taula de Continguts
Bars i restaurants que serveixen entrepans
Molt a prop de l’Hugo Restaurant hi ha la que és probablement la sandvitxeria més coneguda de la ciutat i que serveix els millors entrepans de Barcelona: Can Conesa (Carrer Llibreteria, 1), que va ser fundada l’any 1951 i està especialitzada en l’elaboració d’entrepans calents, amb o sense gluten, a gust o necessitat de cada client. La mida dels entrepans et pot decebre una mica si hi vas amb molta gana; i potser no hi trobis lloc per seure, però el sabor dels productes frescos i la qualitat de l’atenció al client et deixarà més que satisfet. La seva localització al centre de la ciutat és ideal si estàs de pas a la zona visitant els monuments més emblemàtics de la ciutat.
Article relacionat: Mengem una bona hamburguesa… o dues!
El Fidel (Carrer Ferlandina, 24) també és un bar molt típic del Raval, un dels més coneguts entre la població local, i dels més concorreguts per fer un piscolabis entre hores o picar alguna cosa a l’hora de dinar o a la nit. A part de servir els millors entrepans de Barcelona, també disposen d’un menú amb plat únic que combina amanida amb pasta o lasanya. Les amanides són boníssimes, des de la de Cus-cus fins a la Grega passant per l’Egípcia o la Cubana, l’oferta d’entrepans és molt extensa (més de 60) i apta per a tots els gustos, les coques casolanes són excel·lents, i no te’n pots anar sense provar les braves del Fidel o les exquisites postres casolanes.
Article relacionat: Barres amb tradició.
Mas Gourmets és una franquícia amb 13 establiments a Barcelona i uns altres 2 a Madrid, propietat de Jordi Mas, reconegut com a Jove Empresari 2011 per l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, gràcies a la gestió d’aquesta iniciativa. Els locals de Mas Gourmets són xarcuteries amb productes delicatessen que es poden degustar en una zona reservada per als comensals. Els productes estrella són els entrepans de paleta, el mixt de pernil ibèric amb tòfona, la botifarra d’ou amb llagostins, el pinxo de plàtan i bacó, o la mortadel·la de tòfona, entre molts altres. Consulta aquí els punts de venda.