blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Les millors pizzeries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

En aquest article et portem les millors pizzeries de Barcelona, encara que alguns diran que les millors pizzes es mengen a Itàlia. Barcelona, al ser una ciutat mediterrània i cosmopolita que ha rebut tradicionalment molta immigració italiana, també ofereix la possibilitat de gaudir d’aquest menjar amb una gran qualitat en molts restaurants i bars de la ciutat.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Per a aquells que volen fugir del típic fast&food i degustar pizzes casolanes o fetes en un forn de llenya, avui des de ShBarcelona us portem alguns suggeriments de les millors pizzeries de Barcelona.

Article relacionat: Els millors restaurants italians de Barcelona

Les millors pizzes a Barcelona

Fratelli La Bufala

Si has viatjat una mica pel món, el nom Fratelli La Bufala probablement et sonarà, perquè fins i tot hi ha un restaurant d’aquesta cadena a Miami. Les seves pizzes, contundents i originals a l’estil napolità, et deixaran més que satisfet.

Molts italians que viuen a Barcelona van a menjar a aquest establiment. El pots trobar al carrer de Pau Clarís, 72.

Gusto

Si t’agradaria provar unes pizzes molt sabroses i fetes amb productes importats directament des d’Itàlia, no et pots perdre Gusto, al carrer Rosselló, 108. Disposen d’un extens menú de pizzes i, a més, a preus molt assequibles. Si demanes que cuinin la teva pizza al forn de llenya, els cuiners experts napolitans acceptaran la teva petició encantats.

A més de ser una de les millors pizzeries de Barcelona, tenen servei de lliurament de domicili. 

Busca el millor domicili en El Born  

La Pizza del Born

La Pizza del Born, al Passeig del Born, 22, encara que no és el súmmum de la comoditat per la quantitat de gent que s’hi acumula a les seves taules i a la barra, és de les que ofereix una pizza més saborosa i variada de tot Barcelona. Localitzada, com indica el seu nom, al cèntric barri del Born, t’oferirà porcions o pizzes senceres a molt bon preu i acabades de fer. Obren fins a la 1h del matí.

Article relacionat: Les millors calzone de Barcelona

De Paolo

Per altra banda, el xef italià del restaurant Da Paolo (Avinguda de Madrid, 63) té més de 30 anys d’experiència entre fogons i s’esforça perquè al seu restaurant el tracte sigui agradable i familiar, sense oblidar mai la qualitat dels aliments i els plats.

Ofereixen pizzes aptes per a celíacs i les nits dels divendres i els dissabtes els sopars són amenitzades amb un recital de piano en directe.

barcelona pizza restaurants

Foto vía Unsplash.com

Pizzería Ciao

Una altra de les millors pizzeries de Barcelona està situada al barri de Sants, concretament al carrer Tenor Massini, 16. Estem parlant de la Pizzería Ciao, que et sorprendrà perquè les pizzes les preparen al moment davant del client.

No te’n vagis sense tastar un dels seus deliciosos postres casolans o el limoncello al final del menjar. Per estar localitzat en un barri residencial, l’ambient que trobaràs serà més familiar i els preus més raonables que en la majoria.

Busca el millor allotjament a Barcelona

Aldilà

Les pizzes de l’Aldilà, ubicat al carrer de Llacuna, 106, al Poblenou, segueixen la recepta tradicional i inclouen ingredients importats d’Itàlia. Un restaurant on destaquen plats com la pasta, les seves pizzes són espectaculars.

El toc final l’aporta el forn de llenya, de manera que sentiràs que estàs menjant una pizza autèntica a la bota d’Europa. Podràs, a més, escollir un excel·lent vi d’una extensa carta i la decoració del local és exquisida.

millors pizzeries barcelona

Foto vía Unsplash.com

Maur

Acabem les nostres recomanacions de les millors pizzeries de Barcelona amb Maur (tenen dos restaurants a Barcelona: un al carrer Comte d’Urgell, 9 i un altre al carrer Muntaner, 121). En aquest cas, no és un restaurant exclusivament italià, però aprofita el forn de llenya per cuinar pizzes, carns, calçots, i tot tipus de productes típicament mediterranis. No et decebrà!

Quina és per a tu la millor pizza de Barcelona?

 

 

 

 

 

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari