Si t’has decidit a venir a viure a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, veuràs que la infinitat d’activitats a fer a la ciutat és infinita. Una de les tradicions més instaurades al país, sobretot a l’hivern, és escalfar-se cos i ànima prenent una xocolata calenta, i què res millor per a acompanyar-ho que uns deliciosos xurros.
Restaurants, bars, granges, xocolateries i xurreries… Si tens gana, Barcelona ofereix un ampli ventall d’establiments on fer un piscolabis quan ve de gust. I si es tracta d’esmorzar o berenar, o simplement conversar mentre degustem xurros, trobarem diversitat de granges i xurreries a tots els barris.
Des de ShBarcelona volem compartir amb tu els millors llocs on menjar xurros amb xocolata a Barcelona.
Article relacionat: Menjar xurros amb xocolata a Barcelona
Taula de Continguts
No cal que faci fred per prendre una bona xocolata calenta de qualitat, doncs és desitjable en qualsevol època de l’any, i estem de sort, ja que Barcelona compta amb un gran nombre de llocs excepcionals on poder assaborir una infinitat de productes deliciosos.
És molt difícil triar els millors establiments, ja que la llista és llarga, però nosaltres ja ens hem decantat pels locals més originals i amb més renom de tota la ciutat.
A l’Eixample barceloní, la xurreria Sant Román, al Carrer Consell de Cent 211, a L’Eixample, fa les delícies de diversos paladars, quan toca esmorzar o berenar i mullar els xurros en xocolata.
Des de l’any 1967, donen vida al barri amb productes artesans, com ara els “pestiños”, els tradicionals xurros porra o els xurros més tradicionals, els de tota la vida.
Continuem les nostres recomanacions d’establiments on menjar xurros amb xocolata a Barcelona amb algunes granges històriques i mítiques.
La Pallaresa (Carrer Petritxol, 11), situada en un dels carrers del barri Gòtic amb més locals d’aquest estil, és una de les ‘ amb més història, que data del 1947, i ofereix xocolata calenta amb xurros, suïssos (amb nata), també croissants, ensaïmades i postres casolans. Al mateix carrer, hi trobaràs Dulcinea (Carrer Petritxol, 2) un altre clàssic per a menjar xocolata amb xurros a Barcelona.
Es tracta d’un lloc excepcional que conserva tots els encants de les granges d’antany, amb els seus cartells de Cacaolat, o les fotos antigues, que recorren la seva història i evolució al llarg dels anys. És tan famosa, que per les seves taules hi han desfilat personatges destacats de la vida artística catalana, com Àngel Guimerà o Salvador Dalí.
Article relacionat: Xococake Barcelona
La granja Viader (Carrer d’en Xuclà 4-6) també és un racó amb història, doncs va ser el lloc on es va crear la famosa beguda Cacaolat i durant tot el dia està ple de turistes i barcelonins que gaudeixen dels seus xurros, xocolata a la tassa, espectacular nata fresca i pastes artesanals.
I del més tradicional passem a un lloc molt més modern, tot i que respecta les bases de la cuina d’abans. Comaxurros (Carrer Muntaner, 562) és un local de disseny on menjar xurros amb xocolata a Barcelona.
Els artífexs són les noves generacions de la família de pastissers Canal: productes d’abans, combinats amb altres molt més actuals.
A l’hora de buscar habitatge a Barcelona, termes com "baixos", "entresòl" i "principal" poden ser…
Si tens previst venir a Barcelona per motius laborals, acadèmics o mèdics, és important conèixer…
Les humitats són un problema comú que pot afectar greument tant l'estructura d'un edifici com…
La Dreta de l'Eixample, un dels sis barris del districte de l'Eixample a Barcelona, és…
Aquest 22 d'agost de 2024 començarà la 37a edició de la que serà "la millor…
L'impost sobre béns immobles (IBI), és un impost municipal que abonen totes les persones propietàries d'un bé…